فرمانده انتظامي تهران بزرگ خبرداد:
راه‌اندازي كلانتري‌هاي زنان و شعب پليس كودكان
آغاز كاردرماني معتادان از15ارديبهشت‌
اجراي طرح انضباط اجتماعي در منطقه12

21.04.09

فرمانده انتظامي تهران بزرگ با اشاره به اين كه هر هفته يك طرح جديد در پايتخت اجرا خواهد شد، در تشريح برنامه‌هاي پليس در سالجاري از راه‌اندازي كلانتري‌هاي زن، راه‌اندازي شعبه پليس كودكان در كلانتري‌ها و ادامه طرح انضباط اجتماعي در منطقه 12 تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار رجب زاده روز سه‌شنبه در نشست خبري با اشاره به اين كه فرماندهي انتظامي تهران بزرگ در نظر دارد در سال جديد هر هفته يك طرح جديد را به صورت همپوشاني با هم ادامه دهد، اظهار كرد: در راستاي اين موضوع طرح انضباط اجتماعي در منطقه 12 از دهم ارديبهشت ماه ادامه خواهد يافت.

وي ادامه داد: در اين طرح پليس قاطعانه با موتورسواران متخلف برخورد كرده و اگر دو ميليون موتور متخلف نيز توقيف شود، اين گونه نيست كه بگوييم توان برخورد با اين موضوع را نداريم همچنين در اين راستا هماهنگي‌هايي با شهرداري انجام شده و مشكل پاركينگ در اجراي اين طرح وجود ندارد.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ با بيان اين كه بحث اطلاع‌رساني و آموزش همگاني به ساكنان منطقه 12 از روز چهارشنبه آغاز خواهد شد، گفت: در اين طرح ماموران پليس با تخلفات متحرك رانندگي برخورد خواهند كرد.

به گفته وي، در اجراي طرح انضباط اجتماعي 13 ايستگاه پليس در اين منطقه پيش‌بيني شده كه ماموران در آن مستقر خواهند شد، همچنين كلانتري‌هاي منطقه 12 نيز تقويت مي‌شوند.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ با بيان اين كه اجراي طرح انضباط اجتماعي در منطقه 3 موجب كاهش ترافيك و وقوع جرايم شد، افزود: پس از اجراي اين طرح، تصادفات در منطقه 3 حدود 40 درصد و وقوع جرايم نيز 60 درصد كاهش داشته است، اين در حاليست كه ميزان تماس مردم با مركز فوريتهاي پليسي «110» و كلانتريها يك سوم كاهش را نشان مي‌دهد.

را‌ه‌اندازي كلانتري‌هاي ويژه زنان درپايتخت

سردار رجب‌زاده در ادامه از راه‌اندازي چهار كلانتري ويژه زنان در تهران بزرگ خبر داد و در اين باره گفت: بناست كلانتري ويژه زنان تا پايان سال 88 به صورت آزمايشي در تهران راه‌اندازي شود كه بر اساس آن تمام كاركنان اين كلانتري را زنان تشكيل خواهند داد.

وي افزود: با راه‌اندازي اين كلانتري‌ها خانم‌ها مي‌توانند مشكلات خود كه نمي‌توانند در كلانتري‌هاي ديگر مطرح كنند را در كلانتري‌هاي مخصوص زنان مورد پيگيري قرار دهند.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ با اشاره به اين كه پرسنل اين كلانتري‌ ماموريت‌هاي عملياتي نيز انجام خواهند داد، اظهار كرد: راه‌اندازي كلانتري‌هاي مخصوص زنان بدين معنا نيست كه خانم‌ها نمي‌توانند براي پيگيرهاي موضوعات خود به ساير كلانتري‌ها مراجعه كنند.

 

با راه‌اندازي شعبه پليس كودكان در كلانتري‌ها، برخورد با كودكان بزهكار مجرمانه نخواهد بود

وي راه‌اندازي شعبه پليس كودكان در كلانتري‌هاي پايتخت را از ديگر اقدامات پليس تهران در سال جاري عنوان و اظهار كرد: در ابتداي اجراي اين طرح، شعبه هاي مخصوص به عنوان «پليس كودكان» در6 ماهه اول امسال در چهار تا پنج كلانتري پايتخت تاسيس مي‌شود.

سردار رجب‌زاده افزود: با بكارگيري افراد متخصص در رابطه با توانايي برخورد با كودكان به دنبال آن هستيم كه برخورد با كودكان بزهكار تا سن 15 سال برخوردي مجرمانه نباشد.

 

معتادان تهران تا پايان سال جمع‌آوري مي‌شوند

 

تمام تبعات اجراي اين طرح نيز با بنده است!

به گزارش ايسنا، اجراي طرح كاردرماني براي معتادان از ديگر برنامه‌هاي بود كه پليس پايتخت از اجرايي شدن آن از 15 ارديبهشت ماه خبر داد.

سردار رجب‌زاده در اين رابطه گفت: با اجراي اين طرح، معتادان جمع‌آوري شده و پس از ترك، مورد «كار درماني» قرار خواهند گرفت.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ با اشاره به اين كه تمام معتادان پايتخت تا پايان سال جاري جمع‌آوري مي‌شوند، افزود: ايجاد كار براي 3 هزار معتاد تا پايان سال جاري در اين طرح پيش‌بيني شده است كه بر اين اساس با همكاري شهرداري 2 هزار تن در كارهاي فضاي سبز، گل‌كاري و يكهزار نفر نيز در كاشت درخت فعال خواهند شد؛ همچنين برخي از معتاداني كه داراي تخصصي هستند، پس از ترك اعتياد به تناسب تخصص خود در كارگاه‌هاي ايجاد شده فعال خواهند شد تا احترام و شخصيت اين افراد حفظ شود.

رييس پليس پايتخت با تاكيد بر اين كه اين افراد پس ترك اعتياد خود نيز مورد نظارت پليس قرار دارند، عنوان كرد: در اين طرح زنان معتادهم در نظر گرفته شده‌اند كه براي اين افراد پس از ترك اعتياد، كارهايي در نظر گرفته شده است.

وي در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اين كه چه ضمانت اجرايي در خصوص جمع‌آوري كامل معتادان تا پايان سال جاري وجود دارد، ‌گفت: شخصا بر اين طرح نظارت خواهم داشت و تمام تبعات اجراي اين طرح نيز با بنده است و اگر اين كار انجام نشود من خجالت خواهم كشيد، اما مطمئن باشيد كه اين طرح انجام مي‌شود و تا پايان سال در معابر شهر معتادي ديده نخواهد شد، همچنين خبرنگاران ناظر براجراي طرح هستند.

 

دو سوم مراكز بازپروري معتادان پايتخت غيرمجازند

سردار رجب‌زاده درباره ساماندهي بازپروري‌هاي معتادان در پايتخت اظهار كرد: نزديك به دو سوم بازپروري‌هاي پايتخت غيرمجاز هستند كه پليس در سال جاري بازپروري‌هاي بدون مجوز را تعطيل و مابقي را ساماندهي خواهد كرد.

همچنين دستگيري موادفروشان خرد و برخورد سخت با اين افراد نيز در دستوركار پليس قرار دارد.

 

ادامه اجراي طرح امنيت اجتماعي با ساز و كار جديد از 15روز ديگر در پايتخت

 

ديگر درباره طرح امنيت اجتماعي تا پايان سال سوالي نكنيد!

وي درباره اجراي طرح امنيت اجتماعي در سال جاري نيز اظهار كرد: اين طرح تعطيل نخواهد شد و تا 10 يا 15 روز آينده با ساز و كار و رفتار جديد همچنين رفع اشكالات گذشته ادامه خواهد يافت.

سردار رجب‌زاده درباره اجراي طرح امنيت اجتماعي توضيحاتي ارايه كرد و خطاب به خبرنگاران گفت: درباره چگونگي اين طرح هم‌اكنون توضيح مي‌دهم كه تا پايان سال ديگر سوال نشود و اين پاسخ در اين رابطه كافيست!

وي افزود: طرح امنيت اجتماعي تنها موضوع گشت ارشاد و بحث بدحجابي نيست به طوري كه در سال گذشته در اجراي طرح امنيت اخلاقي حدود 314 زن و دختر فراري دستگير و به مراجع قضايي تحويل داده شده‌اند.

وي با اشاره به اين كه كشور داراي قوانين و الزاماتي كه بايد رعايت شود، گفت: در اجراي اين طرح انواع باندهاي فساد كه به صورت زيرزميني فعاليت و مزاحمان خياباني و يا افرادي كه اقدام به توزيع سي دي‌هاي مستهجن مي‌كردند، دستگير شدند.

 

10درصد طرح امنيت اجتماعي مربوط به بدحجابي بود

سردار رجب‌زاده تصريح كرد: در طرح امنيت اجتماعي تنها 10 درصد از ماموريت‌ها مربوط به موضوع بدحجابي بود و 90 درصد ديگر به ماموريت‌هاي ديگري اختصاص داشت.

وي برخورد با مزاحمان خياباني، اشاعه‌دهندگان فساد در جامعه، اراذل و اوباش و پاكسازي كانون‌هاي جرم‌خيز در تهران را از ديگر برنامه‌هاي پليس عنوان كرد كه تا پايان سال ادامه خواهد يافت.

رييس پليس پايتخت با اشاره به اين كه موضوع كيف‌قاپي و زورگيري از جمله جرايمي است كه مردم را آزار مي‌دهد، افزود: برخورد با مجرمان كيف‌قاپ و زورگير در قالب يك طرح در دستوركار پليس پايتخت قرار دارد تا اين معضل يكبار براي هميشه در تهران برطرف شود.

 

685 تن در تصادفات تهران طي سال 87 جان باختند

به گزارش ايسنا، وي در ادامه با اشاره به كاهش 14 درصدي كل جرايم پايتخت در سال 87 نسبت به مدت سال 86 گفت: در سال گذشته سرقت منزل 7 درصد، لوازم خودرو 6 درصد، كاهش را نشان مي‌دهد كه پايتخت در سال 87 شاهد افزايش 36 درصدي سرقت خودرو و 47 درصدي موتورسيكلت‌ بوده است.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ تصريح كرد: همچنين ميزان كشف سرقت خودرو در سال گذشته 25 درصد و ميزان كشف سرقت موتور 52 درصد افزايش داشته است؛ اين در حاليست كه وقوع سرقتهاي مسلحانه كاهش 32 درصدي را به خود اختصاص داده است.

وي با اشاره به اين كه 685 تن در 643 تصادف فوتي جان خود را از دست داده‌اند، گفت: در سال گذشته 24 هزار و 181 تصادف جرحي در پايتخت به وقوع پيوست كه در آنها 29 هزار و 25 تن مجروح شدند.

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
 

HOME