نماينده کارگران پاکدشت
در صورت تعرض به رسانه‌‏هاي كارگري، با فراخواني بزرگ، افشاگري بزرگتري راه مي‌‏اندازيم
انعكاس اخبار مظلوميت و محروميت كارگران ممنوع شد

10/04/1386 

تهران- خبرگزاري كار ايران

دبير اجرايي خانه كارگر پاكدشت، با انتقاد شديد ازعملكرد دولت نهم در اعمال فشار بر رسانه‌‏هاي منتقد، گفت‌‏: افرادي كه خود را باور ندارند و بر ريسماني پوسيده آويزان شده‌‏اند، از نقد و نقادي وحشت داشته و با هر وسيله‌‏اي سعي مي‌‏كنند منتقدان را به افرادي مطيع تبديل كنند.

به گزارش خبرنگار كارگري ايلنا, عباس سالاري، با اشاره به اينكه مدتي است دولت نهم به خصوص وزارت ارشاد، رسانه‌‏هاي منتقد را تحت فشار قرار داده است، افزود‌‏: رسالت خبرنگاران در وهله اول ديدن و شنيدن و در مرحله بعدي انعكاس درست اين ديده‌‏ها و شنيده‌‏هاست، بنا بر اين چگونه است كه رسانه هاي منتقد را تحت فشار قرار داده و آنها را وادار مي‌‏كنند كه محتاط عمل كنند.
وي با تاكيد بر اينكه مگر مي‌‏توان ديد و شنيد، اما وظيفه ملي و جهاني خبرنگاري را ناديده گرفت، افزود‌‏: كار رسانه منتقد اين است كه مشكلات كشور را به گوش دولتمردان برساند، اما مشخص نيست چرا عده‌‏اي از دولتمردان كه ادعاي تحمل انتقاد را دارند، با اين شدت واكنش نشان مي‌‏دهند.
وي با تاكيد بر اينكه به نظر مي‌‏رسد دولتمردان نهم خود را باور ندارند، افزود‌‏: افرادي كه به دست آوردن جايگاه خود را بر اساس واقعيات نمي‌‏دانند، به هر ابزاري چنگ مي‌‏اندازند تا چند روزي بر بقاي خود بيفزايند و يكي از اين ابزارها‌‏, فشار آوردن به رسانه هاي منتقد و جايگزيني اخبار واقعي با اخبار ساختگي است.
سالاري با تاكيد بر اينكه هر فردي حكومت خود را بر همه چيز مقدم دانست و با هر ابزاري براي حفظ آن كوشيد، خدا را فراموش كرده است، گفت: دنيا و آخرت از آن خداوند است, اما به نظر مي‌‏رسد كه برخي از آقايان قدرت را براي خود مي‌‏خواهند و تنها در كلام، ادعاي بندگي خداوند را دارند.
وي از كارگران به عنوان مظلوم‌‏ترين چهره مستضعف نام برد و گفت: هيچ‌‏كس نمي‌‏تواند تعطيلي كارخانجات, اخراج هاي بي رويه, دستمزدهاي ناچيز, سفره هاي خالي و خودكشي‌‏هاي كارگران در اثر دريافت نكردن ماهها حقوق را ناديده بگيرد، اما جالب اين است كه دولت نهم بر رسانه‌‏هايي فشار مي‌‏آورد كه مشكلات اين قشر محروم را منعكس مي‌‏كند، يعني انعكاس اخبار مظلوميت و محروميت كارگران و محرومان ممنوع.
نماينده كارگران پاكدشت، با اشاره به اينكه « آه دل مظلوم به سوهان ماند ؛ گر نبرد, برنده را تيز كند» ، افزود: مسوولان انتظار نداشته باشند رسانه ها در قبال مشكلات كارگران كوتاه بيايند، زيرا همه بايد از آه محروم و مظلوم واهمه داشته باشند.
وي خبرگزاري ايلنا و روزنامه كاروكارگر را رسانه‌‏هاي كارگري دانست و گفت‌‏: در حال حاضر كارگران با كوچكترين مشكلي، با اين رسانه‌‏ها تماس مي‌‏گيرند و مشاهده مي‌‏كنيم كه رسانه‌‏هاي ديگر، مشكلات صنايع و كارگري را كمتر منعكس مي‌‏كنند.
سالاري با اشاره به اينكه اگر رسانه ها به دولت و مسوولان به‌‏به بگويند، در مدت كوتاهي اعتبار خود را از دست خواهند داد، گفت‌‏: روزنامه هاي پرتيراژي را شاهد هستيم كه روزگاري روزنامه اول كشور بودند، اما تريبون افراد و تفكرات خاصي شدند كه در نتيجه امروزه روي گيشه روزنامه فروشي‌‏ها خاك مي‌‏خورند و اين بلايي است كه بر سر هر رسانه فرمانبرداري مي‌‏آيد.
وي با تاكيد بر اينكه مردم شعور دارند گفت‌‏: اگر بخواهيم رسانه ها را مال خود كنيم، جامعه از رسانه داخلي سرخورده مي شود و براي به دست آوردن اطلاعات واقعي به رسانه هاي خارجي متوسل مي شود .
وي از رشد رسانه‌‏هاي وابسته به دولت اظهار نگراني كرد و گفت‌‏: اگر رسانه هاي بله قربان گوي دولت افزايش يابد , روزي را شاهد خواهيم بود كه تعريف خبرنگار ايراني در اذهان جهاني زير سوال برود و از خبرنگار ايراني به عنوان شخصيتي ياد شود كه براي حفظ دولتمردان از حقوق مردم به خصوص كارگران هزينه مي كنند.
وي با تاكيد بر اينكه رسالت رسانه ها انعكاس اخبار است و تملق‌‏گويي نيست افزود‌‏: اگر دولت نهم هر يك از اين مطالب را قبول ندارد تعريف خود را از رسانه ارايه دهد، اماانتظار نداشته باشد بله قربان گويي را به عنوان رسالت خبرنگاري بپذيريم.
وي رسانه هاي حامي كارگر را آبروي جامعه كارگري دانست و گفت‌‏: بازي با آبروي كارگران را نمي‌‏پذيريم و چنانچه به رسانه هاي متعلق به جامعه كارگري تعرض شود، با يك فراخواني بزرگ، افشاگري بزرگتري راه مي‌‏اندازيم.
 


HOME