نمایندگان پارلمان كانادا با رد اقدامات رژیم آخوندی علیه شهر اشرف، خواهان تضمین امنیت اعضای مجاهدین و اقدام فوری در این رابطه شدند

 

نمایندگان پارلمان كانادا

آنیتا نِویل   ،  اَلن تانْكس  و  دِرِك لی   ، نمایندگان پارلمان كانادا

آنیتا نِویل ، اَلن تانْكس و دِرِك لی ، نمایندگان پارلمان كانادا طی نامه‌های جداگانه‌یی خطاب به وزیر خارجه این كشور, اقدامات رژیم آخوندی علیه شهر اشرف را غیر قابل قبول خوانده و خواهان تضمین امنیت اعضای مجاهدین و اقدام فوری در این رابطه شدند.

آنیتا نِویل نماینده پارلمان كانادا از حزب لیبرال, اقدامات مأموران رژیم آخوندی علیه شهر اشرف, از جمله انفجار لوله‌های آب این شهر را غیر قابل قبول خواند و خواهان تأمین امنیت اعضای مجاهدین و اقدام فوری و پاسخ مناسب نخست‌وزیر عراق شد.
وی در نامه خود خطاب به نوری المالكی, نوشت: به‌عنوان یک دولت قانونی و دمکراتیک، وظیفه شما است که به کنوانسیون‌های بین‌المللی, به‌ویژه کنوانسیون چهارم ژنو احترام بگذارید, و موقعیت مجاهدین را حفظ کنید.
علاوه بر این، من از شما می‌خواهم موقعیت اعضای مجاهدین ساکن کمپ اشرف را به‌عنوان پناهنده سیاسی, مجدداً مورد تأکید قرار دهید؛ زیرا بسیاری از آنها, 20سال است که در آنجا سکونت دارند .

اَلن تانْكس , نماینده پارلمان فدرال كانادا طی نامه‌یی از وزیر خارجه این كشور خواست, تمامی وزن این وزارت‌خانه را برای تحقیق در مورد انفجار لوله‌های آب شهر اشرف استفاده كرده و به قوی‌ترین وجه, اَعمال رژیم ایران را كه قوانین كنوانسیون چهارم ژنو در ارتباط با افراد حفاظت‌شده را نقض می‌كند, محكوم نماید.
وی در نامه خود خطاب به پیتِر مك‌كِی, نوشت: مجاهدین كه در حال حاضر در عراق پناه جسته‌اند, مدت‌ها است كه از تغییر دموكراتیك در ایران حمایت می‌كنند..اعضای مجاهدین, مورد حفاظت کنوانسیون‌های بین‌المللی هستند و باید توسط دولت‌های قانونی مورد احترام قرار گیرند. من از شما می‌خواهم در این مورد مداخله نمایید .

دِرِك لی نماینده پارلمان كانادا طی نامه‌یی به وزیر خارجه این كشور توطئه‌های رژیم آخوندی علیه مجاهدین شهر اشرف را محكوم كرد و خواستار اقدام دولت كانادا در این رابطه گردید.
در این نامه به انفجار لوله‌های آب اشرف توسط عوامل رژیم ایران اشاره شده و تضمین امنیت و سلامت مجاهدین شهر اشرف درخواست گردیده است.
درك لی در نامه خود خطاب به پیتر مك كی وزیر خارجه كانادا، با اشاره به حمایت شمار دیگری از اعضای پارلمان كانادا از مجاهدین از دولت این كشور خواسته است اقدامات لازم را برای رعایت حقوق مجاهدین در عراق به عمل آورد.


موریس بوُسكاوِر شهردار تاوِرنی در فرانسه, با یادآوری محدویت‌های اعمال‌شده بر روی ساكنان شهر اشرف طی سه سال گذشته و با تأكید بر موقعیت آنها به‌عنوان افراد حفاظت‌شده تحت كنوانسیون چهارم ژنو, خطاب به نخست‌وزیر عراق, تصریح كرد: نقض این حق, به‌مثابه یك جنایت جنگی خواهد بود. مجاهدین خلق كه حدود دو دهه است در عراق به‌سر می‌برند, به‌طور طبیعی از موقعیت پناهنده سیاسی برخوردارند. حقوقدانان برجسته بین‌المللی این امر را بر پایه قانون عراق و قانون بین‌المللی انسان‌دوستانه, به اثبات رسانده‌اند. در نتیجه, ما خواهان آن هستیم كه دولت شما, با رد فشارهای رژیم تهران, این موقعیت را مجدداً مورد تأیید قرار دهد .
وی با اشاره به درخواست ارگان‌های امنیتی عراقی از نوری المالكی جهت انجام اقداماتی علیه مجاهدین افزود: این درخواست‌ها علیه حاكمیت قانون و مغایر با قوانین بین‌المللی است كه دولت عراق می‌خواهد پیوستگی خود را به آن نشان بدهد. درخواست‌های پیشنهادی علیه سازمان مجاهدین خلق ایران در حالی مطرح شده‌اند كه این ارگان‌های امنیتی, نسبت به ربوده‌شدن دو عضو مجاهدین در عراق در 4اوت سال گذشته و انفجار اتوبوس كارگران بی‌گناه شهر اشرف در 29می گذشته سكوت كرده‌اند. روشن است كه رژیم تهران و مأموران آن در عراق, انتظار دیدن بیانیه امضا شده توسط پنج میلیون و دویست هزار شهروند عراقی را نداشتند .

منبع : مجاهد آنلاین

 

HOME