رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا اعلام كرد
با جمع‌آوري4800 تن از اراذل و اوباش حكم اعدام31 نفرآنها صادر شد
ترانه خوانندگان مبتذل دنيا با چه مجوزي منتشر شده‌اند؟

1386/08/29
11-20-2007

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: حوادث
 

رييس پليس امنيت اخلاقي نيروي انتظامي با اعلام اين كه تاكنون براي 31 نفر از اراذل و اوباش كشور به جز تهران، حكم اعدام صادر شده است، گزارش داد: بررسي‌هاي انجام شده از 4 هزار و 800 اراذل و اوباشي كه از ابتداي طرح جمع‌آوري تا كنون دستگير شده‌اند نشان داد 5 درصد اين افراد، 14 تا 17 سال و 53 درصد، در گروه سني 17 تا 23 سال قرار دارند.

به گزارش خبرنگار«حوادث» ايسنا، سردار احمد روزبهاني در نشست صبح امروز، بيست و نهم آبان ماه با اعلام اين كه حكم اعدام صادر شده از سوي مرجع قضايي براي اين متهمان هنوز نهايي نشده و بايد مراحل قضايي خود را طي كند، تاكيد كرد: 30 درصد اين متهمان نيز محكوم به حبس طولاني مدت شده‌اند.

وي با اشاره به آمار 5 درصدي اراذل و اوباش 14 تا 17 ساله اعلام كرد: بسيار دوست داشتيم اسامي اين اراذل و اوباش كم سن را از ليست بيرون آوريم، اما جرايم ارتكابي از سوي اين متهمان درست همانند يك اوباش حرفه‌اي بود. بر اين اساس نتوانستيم از اين آمار 5 درصد بگذريم.

بنا براعلام رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا درصد زيادي از اين متهمان پس از تحمل حبس آزاد شده و به جامعه بازگشتند، بنابراين اگر اين افراد اعمال مجرمانه خود را ترك كنند، به طور طبيعي، اسامي آنها از پرونده اراذل و اوباش پاك مي‌شود. اما اگر بخواهند به جرايم خود ادامه دهند، درصورت وقوع نزاع و يا هر خلافي در منطقه‌شان، پليس اول به سراغ آنها مي‌رود.

سردار روزبهاني از مردم خواست تا فرصت ديگري به اراذل و اوباش آزاد شده كه مي‌خواهند قانون‌شكني را كنار بگذارند بدهند.

وي با اعلام آمار 4 هزار و 800 نفري از اراذل و اوباش دستگير شده در سطح كشور، خاطرنشان كرد: نمي‌توان گفت كه به طور مثال همه اين متهمان، تجاوز به عنف و قتل را در پرونده‌هايشان دارند، اما مي‌توان اين گونه اعلام كرد كه در پرونده اين متهمان، قتل و تجاوز به عنف هم ديده شد و به طور قطع تمامي آنها در محله‌هاي خود اقدام به قداره كشي، بندآوردن راهها و ايجاد رعب و وحشت در سطح محله‌هاي خود كرده‌اند.

رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا با اشاره به كم كاري سازمان‌هاي مربوطه در گذشته در بحث اقدامات فرهنگي عنوان كرد: رشد ناگهاني ناهنجاري منجر شد تا نيروي انتظامي به طور جدي وارد عمل شود. پليس هرگز صبر نمي‌كند كه كار آگاه‌سازي از سوي سازمان‌ها انجام و سپس وارد عمل شود؛ چرا كه در اين صورت، ناهنجاري‌ها ريشه‌اي‌تر مي‌شود. اين درحاليست كه گزارش‌هاي داده شده از ناهنجاري‌ها، بسيار تكان‌دهنده بوده و قابل تحمل نبود؛ از اين رو پليس وارد كار شد.

 

اين طور نيست كه اگر ازاذل و اوباش دستگير شوند، تهران به مدينه فاضله تبديل مي‌شود!

 

به گزارش ايسنا، رييس پليس امنيت اخلاقي تهران بزرگ در نشست خبري خود، اخيرا به دستگيري تمامي اراذل و اوباش شهر تهران به جز هفت متهم اشاره كرده بود.

رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا در پاسخ به اين پرسش كه آيا با دستگيري اين هفت متهم، ديگر اراذل و اوباشي در سطح شهر تهران ديده نمي‌شود؟ توضيح داد : تعداد متهمان اعلام شده از سوي پليس تهران مربوط به اراذل و اوباش پرونده‌دار و باسابقه است و اين طور نيست كه اگر اين تعداد دستگير شوند، تهران به مدينه فاضله تبديل مي‌شود!

سردار روزبهاني با بيان اين كه كيفر خواست براي اراذل و اوباش تهران كه از اول ارديبهشت ماه با آغاز طرح دستگير شدند، هنوز صادر نشده است، تاكيد كرد: تمامي متهمان با قرار وثيقه در بازداشت هستند و تاكنون هيچ يك از اين متهمان در تهران اعدام نشده‌اند.

 

فردي كه با آبروي افراد بازي كند، نمي‌تواند امنيت داشته باشد!

 

سردار روزبهاني در ادامه به انتشار فيلم‌ها و تصاوير مستهجن از طريق بلوتوث تلفنهاي همراه اشاره كرد و با طرح موضوع برخورد نيروي انتظامي با افرادي كه امنيت خانواده‌ها را به خطر مي‌اندازند، گفت: افراد مورد بحث، جداي از متهماني هستند كه دست به ساخت و توليد اين فيلمها مي‌زنند.

وي اضافه كرد: گاهي اوقات جوانان ناخواسته اين فيلم‌ها را در سطح جامعه منتشر مي‌كنند، بر اين اساس بايد افرادي كه اطلاعاتي از اين نحوه انتشار دارند موضوع را به پليس اطلاع دهند.

رييس پليس امنيت اخلاقي نيروي انتظامي با تاكيد بر اين كه پليس هرگز در خيابان نمي‌ايستند تا تلفن همراه شهروندان را بازرسي كند، اذعان كرد: پليس موبايل نداريم. اما در ارتباط با پرونده‌هاي پيگيري شده در صورت وجود شاكي، طبق قانون برخورد مي‌شود.

به گفته سردار روزبهاني، اينطور نيست كه يك نوجوان يا جوان تصور كند كه به راحتي مي‌تواند فيلم‌هاي بلوتوثي را نگه دارد و به مردم نشان دهد. چرا كه يك جايي، جرمش به عنوان جرم مشهود به شمار مي‌رود و آن موقع، با برخورد پليس مواجه مي‌شود. بنابراين افرادي كه با آبرو و حيثيت مردم بازي مي‌كنند، نمي‌توانند امنيت داشته باشند!

 

تا كي بايد با يك دست به چپ و راست برويم و صدايي به گوشمان نرسد

 

به گزارش ايسنا، رييس پليس امنيت اخلاقي نيروي انتظامي در حالي كه از برخي برداشت‌هاي نادرست از اقدامات فرهنگي گلايه‌مند بود، به انتشار كتاب‌هاي مربوط به خوانندگان مبتذل دنيا در سطح شهر و اماكني كه ما به آنها مي‌گوييم مهد علم اشاره كرد و گفت: كتاب ترانه‌هاي خواننده‌هاي مبتذل دنيا از جمله جنيفر لوپز يا مدونا با بهترين كيفيت كاغذ و زيباترين طراحي چاپ شده و در كتابفروشي‌هايي كه مهد علم شناخته مي‌شود، به فروش مي‌رسد، پوسترهاي گروه‌هاي مبتذل غربي از جمله رپ و هوي متال و ... با ليوان‌ها و فنجان‌هايي با آرم‌هاي خاص به راحتي فروخته مي‌شود. چه كسي مجوز چاپ اين كتاب و آن پوستر را داده است؟ من مي‌دهم؟ چه كسي بايد كار فرهنگي مي‌كرد؟ اصلا نمي‌خواهم كسي را محكوم كنم . اما وقتي با نيروها به خيابان مي‌رويم و مي‌خواهيم ناهنجاريها را جمع كنيم، با برداشت‌هاي مختلف نادرست، آن طور كه بايد، خروجي نداريم.

وي افزود: فكر نمي كنم انجام كار تحقيقاتي وظيفه پليس باشد، اگر ما يك كار فرهنگي قوي ارائه داده بوديم، الان با اين معضلات به گونه‌اي روبه‌رو نبوديم كه بخواهيم با تمام قوا وارد عمل شويم و با هر قدمي كه براي تامين امنيت برمي‌داريم، تير مخالفين، اپوزسيون‌ها و برخي افراد خارج كشور هم به طرفمان پرتاپ شود.

سردار روز بهاني گفت: پليس مي‌خواهد هراس، وحشت و استرس را از مردم دور كند، تا آنها احساس امنيت كنند. تا كي بايد با يك دست به چپ و راست برويم و صدايي هم به گوشمان نرسد!

رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا ادامه داد: چه كسي گفته، بحث حجاب، شخصي است؟ وقتي آمار در مي‌آيد كه بيش از 80 درصد افراد، وقتي حجاب خود را بهتر رعايت كردند، ايجاد مزاحمت برايشان كمتر شد.

وي تاكيد كرد: براي ايجاد امنيت در هر كشوري تمام ارگان‌ها به اندازه‌اي كه در توانشان است، وارد عمل مي‌شوند تا امنيت مردم تامين شود.

HOME