‎اجرای حکم اعدام در ملاء عام فرد متهم به محاربه در مشهد

دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳-۲۰۱۴-۱۱-۱۰-IranSOS- حکم اعدام یک زندانی متهم به محاربه در میدان بار نوغان مشهد اجرایی شد. به گزارش هرانا و به نقل از تسنیم، حکم اعدام یک زندانی متهم به محاربه صبح روز ۱۷ آبان ماه در میدان بار نوغان مشهد اجرایی شد. در اجرای حکم این متهم که در ملاعام صورت گرفت، جمع کثیری از مردم حضور داشتند.

‎توضیحات محسنی‌اژه‌ای درباره تعیین مهلت برای وزارت ارتباطات و غنچه قوامی

دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳-۲۰۱۴-۱۱-۱۰-IranSOS- سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد که حوادث اسیدپاشی در اصفهان با انگیزه شخصی صورت گرفته است. به گزارش (ایسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی‌اژه‌ای در نشست خبری که در حاشیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با اهالی رسانه داشت، در پاسخ به سوالی درباره آخرین اقدامات قضایی مربوط به اسیدپاشی‌های اصفهان، گفت: تمام تلاش‌مان را کرده‌ایم و خواهیم کرد که ان‌شاءالله این مسائل تکرار نشود و از دستگاه‌های انتظامی هم خواسته شده که مراقبت‌های لازم را داشته باشند. از شما اهالی رسانه و مخصوصا رسانه ملی می‌خواهیم اطلاع‌رسانی به موقع و آگاهی‌بخشی داشته باشید تا مردم کمتر دچار چنین حوادثی شوند.

‎از آموزش زبان مادری تا آموزش به زبان مادری

دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳-۲۰۱۴-۱۱-۱۰-IranSOS- دویچه ولی فارسی- میترا شجاعی: کانون رهاورد در شهر آخن برگزارکننده سمیناری با موضوع آموزش زبان مادری و حقوق شهروندی بود. حق آموزش زبان مادری و نیز آموزش دیدن به زبان مادری در این سمینار مورد بحث چهار کارشناس قرار گرفت. سمینار “آموزش زبان مادری و حقوق شهروندی” به همت کانون رهاورد روز شنبه (۸ نوامبر، ۱۷ آبان) در شهر آخن آلمان برگزار شد. عبدالکریم لاهیجی، حقوقدان و رئیس فدراسیون بین‌المللی جامعه های حقوق بشر، کاظم کردوانی، جامعه‌شناس، سعید پیوندی متخصص علوم تربیتی و گلاله شرفکندی، عضو حزب دموکرات کردستان ایران و فعال سیاسی سخنرانان این سمینار بودند. سیروس ملکوتی نیز اداره جلسه را بر عهده داشت‪.‬

‎تایید محکومیت سنگین یک شهروند عراقی در ایران

دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳-۲۰۱۴-۱۱-۱۰-IranSOS- «مریوان عبدالکریم‌رضا» شهروند کرد اهل سنت عراقی در زندان رجایی شهر کرج به ۳۳ سال زندان به اتهام محاربه محکوم و حکم وی در دیوان عالی کشور به تایید رسیده است. به گزارش  هرانا، «مریوان عبدالکریم‌رضا» معروف به «مریوان کرکوکی» متولد ۱۳۶۷، اهل کرکوک بوده و برای کار به تهران مهاجرت کرده بود.

نامه‌ی پیش از سفر به همراهان دور و نزدیک

دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳-۲۰۱۴-۱۱-۱۰-IranSOS- ‎- این نامه سرگشاده را  پرستو فروهر در فیس بوک منتشر کرد پیش از این که مانند هرسال برای یادبود دردآور  قتل مادر و پدرش و دیگر آزادیخواهان ایرانی عازم ایران شود:
شانزدهمین سالگرد قتل های سیاسی آذر ۷۷ فرامی‌رسد و امسال نیز به تهران خواهم رفت تا در سالروز قتل پدرومادر نازنینم، داریوش و پروانه فروهر، یادشان را در خانه و قتلگاه‌شان گرامی بدارم.
 در آستانه‌ی این سفر شما را به یادآوری، به تلاش برای روشنگری و دادخواهی این جنایت‌ها، و به گرامیداشت یاد قربانیان؛ پروانه فروهر، داریوش فروهر، محمد مختاری، محمدجعفر پوینده، مجید شریف، پیروز دوانی، حمید حاجی‌زاده و فرزند خردسالش کارون، فرامی‌خوانم. 


‎اجلال قوامي: اي كاش چنين امنيتي در جواب و در دفاع براي همگان مي بود

دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳-۲۰۱۴-۱۱-۱۰-IranSOS- در پي انتشار مصاحبه ي علي محمد پناه مسئول بسيج دانشجويي كردستان در خبرگذاري فارس كه بانيان كمپين كوباني و شنگال را متهم به فتنه و ارتباط با ضد انقلاب كرده بود، اجلال قوامي روزنامه نگار و فعال حقوق بشر و از بانيان اين كمپين در نامه اي سرگشاده به اين مسئول نظامي با انتقاد از اتهام پراكني ها نسبت آنان با جامعه مدني را نسبت جن و بسم الله دانسته است. متن كامل نامه اجلال قوامي به اين شرح است :

راه‌پیمایی بزرگ در بروکسل – ۶ نوامبر ۲۰۱۴ گزارش از کمیته ی جوانان بلژیک

دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳-۲۰۱۴-۱۱-۱۰-IranSOS- خبر تظاهرات بزرگ کارگران در روز پنج‌شنبه ۶ نوامبر در پایتخت اتحادیه‌ی اروپا (مرکز ثبات و امنبت سوسیال‌دمکراسی در اروپا) و درگیری آنان با پلیس در صدر اخبار به چشم ‌می‌خورد. بیش از ۱۲۰ هزار نفر در اعتراض به سیاستهای دولت دست راستیِ جدیدِ بلژیک به خیابان آمده و از ایستگاه قطار شمالی راهپیمایی را آغاز و پس از گردش در خیابانهای اصلی شهر، در برابر برج ایستگاه قطار جنوبی توقف کردند. این راهپیمایی با فراخوان سندیکاهای کارگری و احزاب چپ سازماندهی شده بود و اعتراضی در برابر سیاستهای دولت جدید بود. از چند هفته پیش، دولتی بر سر کار آمد که از ائتلاف احزاب لیبرال، ناسیونالیسم و دموکرات مسیحی در بخشهای فلامان و والونی در بلژیک تشکیل شده است. حزب سوسیالیست که تا چند هفته قبل ریاست دولت را در اختیار داشت، از همراهی با این ائتلاف و سیاستهای آن خودداری کرد و عملا در اپوزیسیون قرار گرفت. دلیل اصلیِ‌عدم ائتلاف حزب سوسیالیست با احزاب فوق؛ سیاستهای ریاضت اقتصادی بود که از سوی احزاب فوق لازمالاجرا و فوری قلمداد شده است و از نظر حزب سوسیالیست باید تدریجی بهپیش برده شود!

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال