در بوی بد تهران پای «گوگرد» در میان است؟

پنجشنبه ۱۳ دیماه٬ ۱۳۹۷-۲۰۱۹-۰۱-۰۳-IranSOS- مدیر واحد پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه هنوز منبع بوی نامطبوع تهران شناسایی نشده است، گفت: با توجه با افزایش غلظت آلاینده‌های مختلف تهران از جمله دی‌اکسیدگوگرد، می‌توان نتیجه گرفت که یک منبع گوگرد دار باعث افزیش شاخص آلاینده‌های تهران شده بود.

به گزارش ایسنا، روز گذشته در تعدادی از مناطق تهران بوی نامطبوعی سبب آزار شهروندان شده بود که شب گذشته کارگروه ویژه‌ای در محیط زیست شهر تهران به منظور شناسایی منبع متصاعدکننده این بوی نامطبوع، تشکیل شد اما در ساعت‌های پایانی شب این کارگروه اعلام کرد که همچنان نتوانسته‌ منشاء بو را پیدا کند.

امروز صبح حسین شهبازی مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه هنوز منبع بوی نامطبوع تهران مشخص نشده است، به ایسنا گفت: بررسی‌های ما در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان می‌دهد که شب گذشته جهت باد شمال شرق به سمت جنوب غرب بوده و غلظت همه آلاینده‌ها اعم از ذرات معلق کوچکتر از دو و نیم میکرون، ۱۰ میکرون و دی اکسید گوگرد بالا رفته است. اینها نشان می‌دهد که منشاء گوگرددار باعث افزایش شاخص آلاینده‌ها شده است.

وی ادامه داد: اولین افزایش غلظت داده‌های مربوط به آلاینده‌ها در ایستگاه‌های پایش کیفیت هوای جنوب و جنوب غرب تهران رخ داد و رشد غلظت آلاینده‌ها در ایستگاه‌های شمال شهر کمتر بوده است.

به گزارش ایسنا، شب گذشته آرش حسینی میلانی سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در گفت وگو با ایسنا با بیان این‌که بوی نامطبوع در تهران یک پدیده جدید بوده و باید متخصصان امر در حوزه‌های مختلف به صورت جمعی فرضیات خود را بررسی کرده و به پاسخ دقیقی در مورد چرایی وقوع این اتفاق برسند، گفت: از آن‌جایی که تمام فرضیات درخصوص نشر فاضلاب، گاز، مترو و … منتفی شده است، به فرصت بیشتری نیاز داریم تا این پدیده جدید را بررسی و بعد از آن در موردش اظهارنظر کنیم.

همچنین احمد صادقی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، شب گذشته در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: پیگیری کردیم که آیا این حادثه مورد مسمومیت یا آسیب بدنی داشته یا خیر؟، اظهار کرد: خوشبختانه گزارش‌های دریافتی حاکی از آن است که حتی یک مورد مراجعه به مراکز درمانی به دلیل استنشاق این بوی نامطبوع و مسمومیت ناشی از آن، وجود نداشته است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال