جمعه ۰۸ اسفند، ۱۳۹۹-۲۰۲۱-۰۲-۲۶-SOS Iran- حنیف حیدرنژاد- یک زن جوان ایرانی در سال ۲۰۱۸ در آلمان درخواست پناهندگی کرده و دلیل خود را آزار جنسی توسط یکی از بستگان و خشونت مستمر خانگی اعلام میکند. اداره فدرال امور مهاجرت و پناهندگی آلمان (بامف-BAMF) ضمن آنکه میپذیرد آنچه این زن تعریف کرده «قابل باور» است، اما درخواست پناهندگی او را رد کرده و استدلال میکند: این زن میتوانسته از خانه فرار و به خانههای امن زنان پناه ببرد. همچنین چون او شاغل بوده و درآمد مناسب داشته، میتوانسته خانواده را ترک کرده و در شهر دیگری بطور مستقل زندگی کند. ادامه خواندن “موفقیت پرونده پناهجویی زن ایرانی در آلمان؛ «خانه امن زنان» در ایران «امن» نیست!”
تلههای جاسوسی – امنیتی عوامل جمهوری اسلامی برای به دام انداختن مخالفین در خارج کشور!
شنبه ۰۶ دی، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۱۲-۲۶-SOS Iran- بهرام رحمانی: نحوه فعالیتهای جاسوسی – امنیتی دولتها از جمله مرموزترین و پیچیدهترین روشهایی هستند که میتوان در دنیای امروز تصور و تحلیل کرد. روشهای مختلفی برای شناسایی، جذب یا به دام انداختن مخالفین و هدفهای مورد نظر از طرف سرویسهای اطلاعاتی دولتهای مختلف استفاده میشود، اما غلبه بر حریف نیازمند اتخاذ موازین امنیتی پیچیده و چند لایه است. از اینرو به نتیجه رسیدن این موازین امنیتی پیچیده، آگاهی و باهوشی و استراتژی خاصی میطلبد. ادامه خواندن “تلههای جاسوسی – امنیتی عوامل جمهوری اسلامی برای به دام انداختن مخالفین در خارج کشور!”
پایبندی به حقوق بشر، معیاری برای سنجش مدعیان آزادی و دمکراسی؛ روز جهانی حقوق بشر ودرسهای آن برای ما
چهارشنبه ۱۹ آذر، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۱۲-۰۹-SOS Iran- حنیف حیدرنژاد- پس از آنکه جنگ جهانی دوم با بیش از ۵۰ میلیون کشته و تمام آوارگی، فراق، درد و زخم و ویرانی که با خود به همراه داشت به پایان رسید، مقدمات تنظیم سندی در دستور کار سازمان ملل متحد قرار گرفت که بتواند احترام به بنیادیترین حقوق انسان، آنهم تحت هر شرایطی را سرلوحه جهان مدرن سازد. اعلامیه جهانی حقوق بشر که در سی ماده در ۱۰ دسامبر ۱۹۴۸ به تصویب رسید، درواقع حامل یک میراث بشری است که بر دفاع از «حرمت ذاتی آدمی و حقوق برابر و خدشهناپذیر تمامی اعضای خانواده بشری بر بنیان آزادی، عدالت و صلح در جهان» تاکید میکند. ادامه خواندن “پایبندی به حقوق بشر، معیاری برای سنجش مدعیان آزادی و دمکراسی؛ روز جهانی حقوق بشر ودرسهای آن برای ما”
تجاوز در بازداشت های کوتاه مدت در خانه های امن نیروهای اطلاعاتی-امنیتی جمهوری اسلامی در ایران
سه شنبه ۰۴ آذر، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۱۱-۲۴-SOS Iran- نویسنده ۱۸ سال است که در مرکز رواندرمانی «یاریرسانی پزشکی به پناهجویان در شهر بوخوم آلمان» با جان به در بردگان و آسیبدیدگان زندان و شکنجه فعالیت تخصصی دارد. سالانه صدها نفر از کشورهای مختلف به این مرکز مراجعه میکنند. ایرانیان پناهجو از جمله گروههای اصلی مراجعین به این مرکز هستند. تا آنجا که به تجاوز، به مثابه ابزاری برای شکستن روحیه اعتراض اجتماعی، مربوط میشود، تجربه من در کار با پناهجویان ایرانی در ده سال گذشته نشان میدهد که ارگانهای اطلاعاتی- امنیتی رژیم، روش جدیدی را به کار گرفتهاند که در سالهای اخیر هرچه بیشتر به آن متوسل میشوند. ادامه خواندن “تجاوز در بازداشت های کوتاه مدت در خانه های امن نیروهای اطلاعاتی-امنیتی جمهوری اسلامی در ایران”
اعدام در جمهوری اسلامی
سنگ بنای رژیم جمهوری اسلامی در خون و اعدام گذاشته میشود. اعدام در خدمت تحکیم پایه های رژیم اسلامی قرار میگیرد
شنبه ۲۹ شهریور ، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۹-۱۹-SOS Iran- یوسف زرکار: همزمان با استقرار حکومت جمهوری اسلامی بعداز۲۲ بهمن سال ۵۷ با حکم خمینی ، صادق خلخالی حاکم شرع شد و دادگاه انقلاب اسلامی شکل گرفت. از ۲۶ بهمن ۵۷ تا ۱۸ اردیبهشت ۵۸ بسیاری از سران و امرای کشوری و لشکری رژیم شاهنشاهی بدون محاکمه عادلانه، بدون وکیل مدافع و بدون رعایت موازین حقوق بشری، در دادگاه های حداکثر نیم ساعته و با موازین شرع اسلام ،محکوم و تیرباران شدند. طی دو ماه در مجموع ۴۳۸ نفر در مدرسه علوی و زندان قصر اعدام شدند. متاسفانه نه تنها افکار عمومی جامعه، با این اعدام ها همراهی نمود، بلکه اکثر نیروهای چپ و نیز مجاهدین با این اعدام های خلاف حقوق بشر و ناعادلانه، همراهی نمودند بخصوص اکثریت و حزب توده که با توجیه “ضرورت انقلاب” علنی و آشکار خلخالی را تشویق و خمینی را تمجید کردند ادامه خواندن “اعدام در جمهوری اسلامی”
سازمانگران و رهبران انقلاب بلاروس
جفری جوک چندزبانه در بلاروس
برای درک صحیح وقایع بلاروس باید واقعه را بنام خودش نامید.
بقلم یوری زاگوسکین (Yuri ZAGOSKIN) برگردان، ا. م. شیری: در صفحۀ تویتر سفارت ایالات متحده آمریکا در بلاروس در باره تعیین جفری جوک- دکتر علوم تاریخی و سیاسی بعنوان کاردار ایالات متحده در بلاروس، نکته بسیار جالب توجه این است که اطلاعات به اختصار داده شده است: هیچ رقمی، هیچ تاریخی، حتی سال تولد فردی که به عموم معرفی میشود، ذکر نشده است…
جایگاه سیاسی یک جمهوریخواهِ دمکرات
فرامرز دادور:
یکشنبه ۰۹ شهریور، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۸-۳۰-SOS Iran- در دوران اخیر که جمهوری اسلامی با بحران عمیق مربوط به حیات نظام روبرو است، در میان مخالفان و فعالان سیاسی و اجتماعی منتقد، مجادلات گسترده سیاسی حول محور چگونگی عبور از نظام موجود در جریان میباشد. در مطلب زیر تلاش است که جایگاه سیاسی یک جمهوریخواه دمکرات و لائبک و مدافع سرنگونی نظام بدست خود مردم، روشن تر گردد. ادامه خواندن “جایگاه سیاسی یک جمهوریخواهِ دمکرات“
چین کشوری امپریالیستی بسوی قدرت برتر جهانی
شنبه هشتم شهریور، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۸-۲۹-SOS Iran-
بجای سرسخن:
برگردان این نوشته به معنی توافق باتمامی نظرات رفقا نیست، بلکه برای آشنا شدن با نظرات این رفقا در اختیار فارسی زبانان قرار میگیرد. امیدوارم که این قدمی کوچک در راه همبستگی جهانی پرولتری باشد. آنها همانگونه که خود نوشته اند، این نوشته نتیجه بحث های طولانی رفقا در این مورد است و با تمامی اشکالاتی که میتواند به آن وارد باشد، نوشته ای منحصربفرد است که تاکنون از طرف هیچ جریان و فردی انتشار نیافته است، لااقل به زبان آلمانی. اغلب نوشته های موجود سعی دارند که با نقد اوضاع کنونی جمهوری خلق چین، به نفی کمونیسم یرسند و آنهایی که امروز ناگهان عاشق سینه چاک چین هستند، کسانی هستند که در گذشته به طیف رویزیونیستهای روسی به اصطلاح اردوگاه سوسیالیسم موجود تعلق داشتند . اگر آنها در گذشته چین را دست نشانده امپریالیسم آمریکا میدانستند، حالا دیگر شوروی وجود ندارد، آمال آنها ، چین و ویتنام ، کره شمالی، … و سوسیالیستهای قرن بیست و یکم کاتولیک آمریکای لاتین است. ادامه خواندن “چین کشوری امپریالیستی بسوی قدرت برتر جهانی”
چهره ها و خاطره ها
دفتر مجازی یادبود جانباختگان و قربانیان راه آزادی و برابری!
شنبه ۰۸ شهریور،۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۸-۲۹-SOS Iran-
خواننده گرامی،
این دفتر با درخواست سایت گزارشگران از دهها فعال سیاسی، نویسنده و شاعر و هنرمند تهیه شده و بدون دستبرد به آثار و نوشتارهای این عزیزان با تنوع بسیار منتشر میشود. طبیعی است که احترام به اندیشه و آزادی بیان ما را ملزم میکند که علیرغم فقدان یکتا نگری اما بر اساس سنن و عادات دمکراتیک و ضداستبدادی این رسانه که نزدیک به هفده سال از تاریخچه فعالیتش میگذرد، بازتاب دهنده تمامی نوشتارها باشد. بر اساس تجربیات گردانندگان سایت از نزدیک ، این تنوع فکری در میان قربانیان کشتار نظام حاکم در این دهه عیناً موجود، اما حلقه اتصالی تمامی آنها اعتقاد به دگراندیشی، دمکراسی و عدالت اجتماعی بوده است. ادامه خواندن “چهره ها و خاطره ها“
کشتار زندانیان سیاسی در تابستان ۱۳۶۷، نقش و مسئولیت میرحسین موسوی
سه شنبه ۰۴ شهریور، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۸-۲۵-SOS Iran- حنیف حیدرنژاد – در سی و دومین سال کشتار زندانیان سیاسی در ایران در تابستان سال ۱۳۶۷ سازمان عفو بینالملل با انتشار سندی اعلام کرد که برخلاف آنچه برخی از مسئولین پیشین حکومتی اعلام میکنند، اعدامهای آن زمان از طرق مختلف به اطلاع بسیاری از مقامات جمهوری اسلامی در وزارت خارجه و سفارتخانههای جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف رسانده شده بود. ادامه خواندن “کشتار زندانیان سیاسی در تابستان ۱۳۶۷، نقش و مسئولیت میرحسین موسوی”