تغییرات اداره مهاجرت آلمان برای بررسی سریع تقاضاهای پناهندگی

شنبه ۱۲ اسفند،۱۴۰۲-۲۰۲۴-۰۳-۰۲-SOS Iran- نانسی فزر، وزیر کشور آلمان می‌گوید با هدف بررسی سریع‌تر درخواست‌های پناهندگی در این کشور، سیصد میلیون یورو بودجه اضافی و ۱۱۶۰ موقعیت شغلی جدید در اداره مهاجرت و پناهندگان در نظر گرفته شده است.

پناهجوی کرد ایرانی شش روز پس از خودسوزی در اربیل جان باخت

دوشنبه ۰۳ خرداد، ۱۴۰۰-۲۰۲۱-۰۵-۲۴-SOS Iran- به گزارش منابع حقوق بشری، بهزاد محمودی، پناهجوی کرد ایرانی، که هفته گذشته در مقابل ساختمان سازمان ملل در مرکز اقلیم کردستان عراق خودسوزی کرده بود، روز دوشنبه سوم خرداد جان باخت.

موفقیت پرونده پناهجویی زن ایرانی در آلمان؛ «خانه امن زنان» در ایران «امن» نیست!

جمعه ۰۸ اسفند، ۱۳۹۹-۲۰۲۱-۰۲-۲۶-SOS Iran- حنیف حیدرنژاد- یک زن جوان ایرانی در سال ۲۰۱۸ در آلمان درخواست پناهندگی کرده و دلیل خود را آزار جنسی توسط یکی از بستگان و خشونت مستمر خانگی اعلام می‌کند. اداره فدرال امور مهاجرت و پناهندگی آلمان (بامف-BAMF) ضمن آنکه می‌پذیرد آنچه این زن تعریف کرده «قابل باور» است، اما درخواست پناهندگی او را رد کرده و استدلال می‌کند: این زن می‌توانسته از خانه فرار و به خانه‌های امن زنان پناه ببرد. همچنین چون او شاغل بوده و درآمد مناسب داشته، می‌توانسته خانواده را ترک کرده و در شهر دیگری بطور مستقل زندگی کند.

کمک غیرمنتظره ترکیه به پناهجوی ایرانی اخراج شده از آلمان

دوشنبه ۱۲ بهمن، ۱۳۹۹-۲۰۲۱-۰۲-۰۱-SOS Iran- پلیس استانبول از انتقال یک پناهجوی ایرانی مسترد شده از آلمان به ایران مخالفت کرد و او را بار دیگر به این کشور بازگرداند. ترکیه علت این اقدام را ملاحظات بشر‌دوستانه عنوان کرده که ناظران آن را غیرمنتظره ارزیابی می‌کنند. پلیس ایالت بایرن به تازگی ابراهیم عبدی جنکانلو، شهروند کرد ایرانی که تقاضای پناهندگیش در آلمان رد شده بود را برای بازگرداندن به ایران به ترکیه بازپس فرستاد.

ترکیه با استرداد محمد مساعد به ایران “مخالفت کرد”

سه شنبه ۳۰ دی، ۱۳۹۹-۲۰۲۱-۰۱-۱۹-SOS Iran- مقامات ترکیه اعلام کردند محمد مساعد را به ایران بازگشت نمی‌دهند. این روزنامه‌نگار ایرانی فعلا در شهر وان می‌ماند، تا به تقاضای پناهندگی او از سوی مجامع بین‌المللی رسیدگی شود. برای او در ایران قرار زندان صادر شده است.

بازگرداندن محمد مساعد از ترکیه به ایران را “فورا متوقف کنید”

محمد مساعد روزنامه‌نگار تحقیقی و برنده جایزه بین‌المللی آزادی مطبوعات در سال ۲۰۲۰

دوشنبه ۲۹ دی، ۱۳۹۹-۲۰۲۱-۰۱-۱۸-SOS Iran- کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران از ترکیه خواست تحویل محمد مساعد به ایران را فورا متوقف و او را آزاد کند. پلیس شهر وان این روزنامه‌نگار را بازداشت کرده و قصد تحویل او به ایران را دارد، جایی که زندان درانتظار اوست.

موریا؛ جهنمی که اتحادیه‌ اروپای برنده جایزه صلح نوبل ساخت

یکشنبه ۲۳ شهریور، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۹-۱۳-SOS Iran- رسانه های همگانی در آلمان در ارتباط با آتش‌سوزی در اردوگاه پناهجویان در مُوریا، واقع در جزیره لسبوس در یونان واکنش گسترده‌ای نشان داده‌اند. تفسیر زیر که در وبسایت اینترنتی تلویزیون کانال یک آلمان منتشر شده است، وجدانِ انسانی و زنده بخشی از جامعه آلمان را منعکس کرده و در ضمن نشان می‌دهد روزنامه‌نگاران در آلمان در بیان نظرات خود تا کجا آزاد بوده و دست باز دارند.

حکم دادگاه عالی اداری فدرال در آلمان؛ پناه گرفتن در کلیسا ۶ ماه یا ۱۸ ماه؟

جمعه ۰۷ شهریور، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۸-۲۸-SOS Iran- حنیف حیدرنژاد- دادگاه عالی فدرال در امور اداری در آلمان که بالاترین دادگاه در امور پناهندگی است و فقط یک مرجع دیگر، یعنی دادگاه قانون اساسی، از آن بالاتر است، حکمی در مورد آندسته از پناهجویان که باید بر اساس قرارداد دوبلین به یک کشور دیگر برگردانده شوند صادر کرده که بسیار با اهمیت است.

فرجام خواهی یک پناهجوی ایرانی در دادگاه قانون اساسی آلمان به دلیل گرویدن به مسیحیت رد شد

دوشنبه ۰۵ خرداد، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۵-۲۵-SOS Iran- حنیف حیدرنژاد- دادگاه قانون اساسی آلمان، عالی ترین مرجع قضائی در این کشور در حکمی در ارتباط با تغییر دین و اعلام مسیحیت به عنوان دلیلی برای پناهندگی از سوی یک پناهجوی ایرانی، فرجام خواهی او را رد کرد.

این ایرانی پناهجو در سال ۲۰۱۱ درخواست پناهندگی داده بود. پس از رد درخواست وی از سوی اداره فدرال در امور پناهندگی (بامف)، او به دادگاه اداری شهر اشتوتگارت شکایت کرد که در آنجا قبول، اما در ارجاع پرونده از سوی اداره امور پناهندگی به دادگاه عالی ایالتی در ایالت “بادن- وُرتِمبرگ”، این دادگاه بر علیه ایرانی پناهجو حکم داد. نهایتا، رسیدگی به شکایت ایرانی پناهجو به دادگاه قانون اساسی کشیده شد.

مبارزه برای جهانی بدون مرز( افغانستان –ایران): جنایت هولناک جمهوری اسلامی: غرق کردن کارگران مهاجر افغانستانی

دوشنبه ۱۵ اردیبهشت،۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۵-۰۴-SOS Iran- بیش از ۵۰ نفر از کارگران افغانی که از ولسوالی گل ران  هرات به ایران می رفتند توسط  مرزبانان ایران دستگیر شدند. آنها مورد شکنجه و اذیت و آزار قرار گرفتند و به گفته شاهدان عینی به کار اجباری واداشته شدند.سپس نیروهای مرزی آنهارا لخت و سوار اتوبوس کرده به لب مرز در دهانه ذولفقار که مرز مشترک بین ایران ، افغانستان و ترکمنستان است برده و به دریای (رودخانه) هریرود انداختند. در حدود ٢۰ نفر از آنها که شنا بلد بودند توانستند جان خود را نجات دهند، جسد ۷ نفر دیگر پیدا شده است از جمله جسد یک کودک ۱۱ ساله و از بقیه که در حدود ۳۰ نفر بودند خبری نیست. برخی از آنهایی که زنده مانده اند بر اثر آب گل آلود رودخانه مسموم شدند.

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال