یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۸-۲۰۱۹-۰۴-۰۷-IranSOS- عضو اتاق بازرگانی لرستان گفت: شهرهای مختلف لرستان چند سالی است توانستهاند در بخش گردشگری با استفاده از مناطق بکر طبیعی و آبشارها در سطح کشور برند شوند اما این سیل باعث شد که تمام این ظرفیتها تخریب شود و بر حجم بیکاران اضافه شود.
احسان ناصر (عضو اتاق بازرگانی لرستان) در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص آخرین وضعیت واحدهای اقتصادی این استان پس از سیلاب گفت: متاسفانه این سیل خسارت زیادی به واحدهای تولیدی و صنعتی زده است اما بیشتر واحدهای کشاورزی و دامپروری بودند که آسیبهای اصلی را دیدند. این واحدها که اکثر در روستاها و شهرهای کوچک هستند خسارت صد در صدی دیدند و به دلیل عدم ارتباط زمینی با برخی از این روستاها هنوز نتوانستیم برآورد دقیقی از میزان خسارتها تهیه کنیم اما چیزی که مشخص است این است که کسب و کارهای کوچک بیشترین آسیب را دیدهاند و صنایع دام و طیور نیز به دلیل تلف شدن حیوانات به طور صد در صد آسیب دیدهاند.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: اتاق بازرگانی استان سعی دارد با توجه به مصوبهها و دستورهای آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد بحران به دنبال اخذ تسهیلات و معافیتهای مالیاتی برای واحدهای اقتصادی استان باشد.
وی ادامه داد: استان لرستان در تقسیمات کشوری به صورت میانگین دارای حجم بیکاری بسیار بالایی است و اکنون این وضعیت و نابود شدن زیرساختها باعث شده که بحران بیکاری در این استان تشدید شود ، شهرهای مختلف لرستان چند سالی است توانستهاند در بخش گردشگری با استفاده از مناطق بکر طبیعی و آبشارها در سطح کشور برند شوند اما این سیل باعث شد که تمام این ظرفیتها تخریب و بر حجم بیکاران اضافه شود.
ناصر گفت: در حال حاضر مهمترین دغدغه ما بحث زیرساختها است واحدهای صنفی، تولیدی و خانه و زندگی مردم همگی دوباره احیا میشوند اما جادههای ارتباطی، مخابرات، برق و گاز شش دهه طول کشیده تا در این استا ن محروم احداث شود و اکنون قسمت زیادی از آن از بین رفته است.
وی در خصوص همکاری سایر اتاقها با اتاق لرستان گفت: تاکنون از سوی اتاقهای بازرگانی البرز، کرمان و سمنان، محمولههای کمک به ما رسیده است و انجمنهای خیریه زیرمجموعه اتاق بازرگانی تهران و برخی از اعضای هیئت نمایندگان این اتاق به مردم لرستان کمک کردهاند ضمن آنکه همه اتاقها در تماس با ما برای اجرای یک برنامه کوتاه مدت برای کمک به مردم و واحدهای اقتصادی آسیب دیده در این استان اعلام آمادگی کردند ضمن آنکه اتاق بازرگانی خرم آباد نیز یک پکیج نیمه خشک غذایی برای ۱۰ روز جهت ۱۰ هزار خانوار تدارک دیده و پس از تامین خورد و خوراک سیل زدهها به دنبال کمک جهت تامین زندگی مردم سیل زده است.