‎هیچ پناه جوئی از آلمان تا ۱۲ ژانویه ۲۰۱۵ به یونان اخراج نمی شود

‎۱۴ بهمن ۱۳۹۲ – حنیف حیدرنژاد: وزارت کشور آلمان در بخشنامه ای که در تاریخ ۱۶ دسامبر ۲۰۱۳ خطاب به اداره فدرال در امور مهاجرت و پناهندگی صادر کرده است تاکید کرده که هیچ پناه جوئی که از یونان خود را به آلمان رسانده است نباید در چهارچوب قرارداد دوبلین۳ به یونان بازگرداده شود. اداره مهاجرت و پناهندگی آلمان خود موظف است درخواست پناهندگی این پناه جویان را مورد بررسی قرار دهد. این بخشنامه تا ۱۲ ژانویه ۲۰۱۵ اعتبار خواهد داشت.

برای اولین بار در ژانویه سال ۲۰۱۰ وزیر کشور آلمان به دلیل خرابی وضعیت پناه جویان در یونان و بی عملی دولت یونان در رسیدگی به وضعیت آنان اعلام کرد که اخراج پناه جویانی که خود را از طریق یونان به آلمان رسانده اند به مدت یک سال، یعنی تا ۱۹ ژانویه ۲۰۱۱ به یونان متوقف می شود. از آن زمان هر سال تمدید این تصمیم از سوی وزرات کشور آلمان برای یک سال دیگر آلمان مجددا مورد ارزیابی قرار می گیرد.

‎لازم به یادآوری است که بر اساس قرارداد دوبلین۳ اگر پناه جوئی در یک کشور اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی دهد، در صورتی که مشخص شود که او قبلا در یک کشور دیگر اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی داده بوده و یا محرز شود که از کشور دیگری از اتحادیه اروپا ویزا گرفته و یا از آنجا عبور کرده است، پرونده پناهندگی او موررد رسیدگی قرار نگرفته و پرونده وی به کشور صادر کننده ویزا یا کشوری که قبلا پناه جو در آنجا بوده یا از آنجا عبور کرده و یا در آنجا درخواست پناهندگی داده بوده است برگرداننده خواهد شد.

‎توصیه: در تجربه کار عملی دیده می شود که بسیاری از پناه جویان که از یونان به آلمان آمده اند از ترس اخراج به یونان از بیان این موضوع که قبلا در یونان بوده یا ویزای این کشور را داشته اند خودداری می کنند. آن دسته از پناه جویان که ویزای کشور یونان را داشته، چه به این کشور وارد شده یا نشده باشند. یا آن دسته از پناه جویان که بدون ویزا خود را به یونان رسانده و یونان اولین کشور اتحادیه اروپا بوده که به آن رسیده اند، چه درخواست پناهندگی داده باشند یا نداده باشند و چه اثرانگشت از آنها گرفته شده باشد یا گرفته نشده باشد، همه این دسته پناه جویان که خود را به آلمان رسانده اند می توانند با چاپ بخشنامه وزرات کشور آلمان که در این صفحه به صورت فورمات PDF آورده شده، وکیل خود را در جریان قرار دهند. بدین ترتیب دلیلی برای ترس از اخراج به یونان وجود ندارد.

‎حنیف حیدرنژاد، مددکار اجتماعی و مشاور در امور پناهندگی و مهاجرین

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال