‎محمدجواد لاریجانی: غرب فرق اعدام با قصاص را نمی‌داند/ پشت احکام اسلامی ایستاده‌ایم

‎جمعه ۲۲ فروردین ۱۳۹۳ -IranSOS- دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ‎رژیم ایران گفت: مشکل این است که غرب نمی‌فهمد که قصاص با اعدام فرق می‌کند، در واقع حکم قصاص متعلق به شاکی است که می‌تواند اجرا کند و یا محکوم را مورد بخشش قرار دهد تا قصاص نشود. قضات و دست‌اندرکاران قضایی بدانند که حکمی که صادر می‌کنند تنها حکمی ساده و برای دو طرف شاکی و متشاکی نیست بلکه ابعاد مختلف و وسیعی دارد. وی تصریح کرد: امروز فرصت مناسبی برای قضات در دستگاه قضایی است تا قدر آن را بدانند، چراکه این فرصت زمان مناسبی است تا نشان دهیم قضاوت در مکتب اهل بیت(ع) و جعفری چگونه است.

به گزارش  فارس، محمدجواد لاریجانی بعد از ظهر پنج‌شنبه در نشست با مسئولان قضایی استان قزوین که در سالن جلسات دادگستری این استان برگزار شد، اظهار داشت: طرح شتابگر ملی از بزرگترین پروژه‌های علمی منطقه خاورمیانه است که با اعتباری بالغ بر ۸ هزار میلیارد ریال در قزوین احداث می‌شود.
‎وی ادامه داد: با تکمیل این طرح بیش از هفت هزار دانشمند مشغول فعالیت خواهند شد و طی دو سال آینده فاز یک این طرح به بهره‌برداری خواهد رسید.
‎رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی کشور اضافه کرد: بر اساس اعتقادات دینی و اعلام رهبر معظم انقلاب ما در موضوع هسته‌ای به هیچ عنوان به دنبال بمب نیستیم بلکه می‌خواهیم از مخازن و منابع خدادادی بهره ببریم.
‎لاریجانی افزود: استفاده از این انرژی در مبحث مختلف کشاورزی، شیمی، پزشکی و غیره کاربرد دارد که در ابتدا دو استان اصفهان و قزوین برای این موضوع در نظر گرفته شده بودند که در نهایت از میان این دو استان، قزوین انتخاب شد تا این طرح در این استان اجرایی شود.
‎وی خاطرنشان کرد: کار دستگاه قضایی کار ساده‌ای نیست، از این رو همه باید بدانند که دستگاه قضایی در چه جبهه‌ای کار می‌کند، چراکه کار دستگاه قضایی به دقت از طرف دوستان و دشمنان رصد می‌شود.
‎دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه عنوان کرد: قضات و دست‌اندرکاران قضایی بدانند که حکمی که صادر می‌کنند تنها حکمی ساده و برای دو طرف شاکی و متشاکی نیست بلکه ابعاد مختلف و وسیعی دارد.
‎لاریجانی تصریح کرد: امروز فرصت مناسبی برای قضات در دستگاه قضایی است تا قدر آن را بدانند، چراکه این فرصت زمان مناسبی است تا نشان دهیم قضاوت در مکتب اهل بیت(ع) و جعفری چگونه است.
‎وی اظهار داشت: ما در دستگاه قضایی باید از نقد بیرون دستگاه قضایی آگاه باشیم و بدانیم دشمن به چه مسائلی حساس است؛ اگر غرب به زنا افتخار می‌کند ما هم باید از حکم رجم با قاطعیت و جدیت دفاع کنیم.
‎لاریجانی توضیح داد: به عنوان نمونه در پرونده سکینه محمدی تبلیغات سوء علیه نظام ایجاد کردند در این پرونده یک قاضی خاطی هم نداشتیم حتی قاضی پرونده هم فردی متدین است اما اشکالاتی در پرونده پیدا کردیم که به رئیس قوه قضائیه ارائه شد و ایشان هم نظرات خویش را ارائه کردند.
‎دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه تأکید کرد: متهم این پرونده به قتل عمد اعتراف کرد و حکم قصاص وی نیز صادر شد که در نهایت با رضایت شاکیان به ۱۰ سال حبس محکوم شد. لاریجانی ادامه داد: مشکل این است که غرب نمی‌فهمد که قصاص با اعدام فرق می‌کند، در واقع حکم قصاص متعلق به شاکی است که می‌تواند اجرا کند و یا محکوم را مورد بخشش قرار دهد تا قصاص نشود.
‎وی افزود: ما از رجم و هیچ یک از احکام اسلامی خجالت نمی‌کشیم؛ بلکه پشت‌سر احکام اسلامی مانند کوه هم باید بایستیم از این‌رو هیچکس حق ندارد به قاضی بگوید که به برخی از احکام به دلیل اینکه سازمان ملل ناراحت می‌شود، نزدیک نشود؛ اما خود قاضی باید به حد و مرتبه‌ای برسد که در صدور احکام شأن نظام و رعایت عدالت را به صورت توأم داشته باشد.
‎لاریجانی افزود: ستاد حقوق بشر ستادی متشکل از وزرای خارجه، دادگستری، ارشاد، رئیس دیوان عالی کشور، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی و فرمانده نیروی انتظامی است.
‎وی عنوان کرد: نظر مقام معظم رهبری در عرصه تهاجم دشمن این است که باید آماده باشیم و در این میان قوه قضائیه در خط مقدم قرار دارد و امروز موضوع حقوق بشر در دانشگاه‌ها راه‌اندازی شده و قضات و اساتید آشنا نیز در این زمینه وجود دارد.
‎دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه تصریح کرد: امروز قضات باید استدلال‌ها را بدانند و توطئه‌های جهانی را هم بشناسند؛ پارلمان اروپا تاکنون ۱۰۰ قطعنامه علیه ما صادر کرده که بعد از فتنه ۸۸ این قطعنامه‌ها پررنگ‌تر شده است.
‎لاریجانی عنوان کرد: برخی در دنیا تلاش کرده و ما را برای قوانین تند علیه همجنس‌گرایی محکوم می‌کنند و ادعا دارند که هر کس برای انتخاب همسر آزاد است، ما هم این مبنا را قبول داریم که هرکس برای انتخاب همسر آزاد است، اما ۵۰ سال پس از تصویب این قانون به همین شکل اجرا می‌شده است حال برخی، تفسیرهای غیرعقلانی ارائه کرده‌اند که همسر می‌تواند انسان یا حیوان باشد که ما نیز در پاسخ می‌گوییم اگر ما این قانون را پذیرفتیم قرار نیست تفسیرهای بعدی آن را نیز بپذیریم.
‎وی در پایان متذکر شد: غرب می‌گوید حکم اعدام را قبول ندارد و باید متوقف شود، چراکه ممکن است خطایی صورت گیرد و قابل جبران نباشد، اما این سخن وارد نیست، چراکه در صدور احکام دقت‌های خاص صورت می‌گیرد و از طرفی اگر قرار باشد هر کاری را برای احتمال خطا انجام ندهیم، بسیاری از کارها را نمی‌توان انجام داد.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال