شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۳-۲۰۱۴-۱۱-۱۵-IranSOS- امامجمعه اهلسنت زاهدان طی نامهای به رئیس جدید سازمان صدا و سیما خواستار خودداری از توهین به اعتقادات مذهبی و فرهنگ اقوام ایرانی شد. بهگزارش هرانا به نقل از سنی آنلاین، مولانا عبدالحمید پس از انتصاب دکتر «محمد سرافراز» به عنوان رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، با ارسال نامهای به وی رسالت صدا و سیما و سایر رسانهها را در شرایط کنونی جهان اسلام «بسیار سنگین» توصیف کردهاند.
در بخشی از این نامه که بر خروجی پایگاه اطلاعرسانی دفتر امامجمعه اهلسنت زاهدان قرار گرفته، آمده است: «از آنجایی که ایران اسلامی از نظر تنوع قومی و مذهبی شرایط استثنایی در جهان دارد، دشمنان ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی در صدداند تا با ایجاد تفرقه و ایجاد یأس و نومیدی ما را تضعیف کنند؛ درحالیکه این تنوع در واقع فرصتی برای ملت بزرگ ایران است و میتوان از آن در جهت سازندگی و اعتلای کشور استفاده کرد.»
احترام اقوام، مذاهب و ادیان جهان حفظ شود
مدیر دارالعلوم زاهدان در نامه خود تاکید کرده است: «انتظار میرود در این رسانه بزرگ صدا و سیما، احترام همه اقوام و مذاهب و ادیان در سطح جهان و بهویژه در کشور مد نظر قرار گیرد و از زبان اقوام، لباس، فرهنگ و معتقدات دینی و مذهبی آنها با حرمت خاصی یاد بشوند. تلاش شود در فیلمها و سریالها و سایر برنامههای صدا و سیما به لباس و فرهنگ اقوام ایرانی و معتقدات مذهبیشان توهینی صورت نگیرد. همچنین شایسته است اذان اهلسنت در اوقات شرعی در مناطق سنینشین پخش شود و در راستای معرفی مناسب فرهنگ و آداب و رسوم آنها برنامههایی در رادیو و تلویزیون به زبان مادری اقوام تولید شود.»
جلب اعتماد ایرانیان ضروری است
ایشان با خطاب قرار دادن «محمد سرافراز» اظهار داشتهاند: «در شرایطی این مسئولیت به جنابعالی واگذار میشود که در سراسر جهان شبکههای ماهوارهای زیادی راه اندازی شده و واضح است این شبکهها تأثیر زیادی خصوصا در میان ایرانیان داشته و بسیاری از آنها را جذب کردهاند. با توجه به اینکه رسانه ملی مربوط به همه ایرانیان است، جذب اعتماد مردم ایران تا صدا و سیما را از خود بدانند و به آن اعتماد کنند، بسیار ضروری است. بنابراین از جنابعالی انتظار میرود با درایت و تدبیر برای جلب اعتماد ایرانیان تلاش نمایند.»
مولانا عبدالحمید ضمن تاکید بر حفظ بیطرفی صدا و سیما در مورد گروهها و گرایشهای مختلف، نامه خود را چنین به پایان بردهاند: «گردانندگان رسانه ملی باید از گرایشهای مذهبی، جناحی، حزبی و… دوری جسته و بیطرفی خود را نسبت به همه به اثبات برسانند. از این رسانه گسترده که رهبر انقلاب آن را به دانشگاه بزرگ تعبیر فرمودند انتظار میرود از شایستگان و افراد توانمند اهلسنت به عنوان اعضای رسمی شورای سیاستگذاری، مشاور ریاست سازمان صدا و سیما و سایر مسئولیتها استفاده نماید.»