رهایی از اعدام دو زندانی در استانهای گلستان و خوزستان

دوشنبه ۲۰ اسفند٬ ۱۳۹۷-۲۰۱۹-۰۳-۱۱-IranSOS- دو زندانی متهم به قتل در استانهای گلستان و خوزستان با رضایت اولیای دم از مرگ رهایی یافتند. همچنین رئیس شورای حل اختلاف خوزستان گفت که در سال جاری ۵۱ پرونده قتل در این استان که منتهی به اعدام شده بودند به صلح و سازش ختم شد.

به گزارش هرانا به نقل از تسنیم، رئیس کل دادگستری گلستان گفت: “خانواده مقتول پس از ۱۴ سال از اجرای حکم اعدام منصرف شدند و رضایت دادند”.

هادی هاشمیان اظهار داشت: “متهم به قتل وقتی که فقط ۱۹ سال سن داشت در درگیری سبب مرگ یک نفر شده بود که  با درخواست خانواده مقتول حکم اعدام او صادر شد”.

وی افزود: “پس از صدور رای و نهایی شدن آن در دیوان عالی کشور، حکم در نوبت اجرا بود که با پادرمیانی اجرای احکام دادسرای گرگان و ریش سفیدان، خانواده مقتول بزرگوارانه از اجرای حکم اعدام منصرف شدند.

رهایی از اعدام یک زندانی در خوزستان

به گزارش ایسنا، رئیس شورای حل اختلاف خوزستان با بیان اینکه مردم باید صبر را سرلوحه خود قرار دهند و درگیری فیزیکی ایجاد نکنند، گفت: “۱۷ سال پیش بر اثر یک کدورت ساده و درگیری خیابانی قتلی رخ داد و چهار سال است که حکم اعدام صادر شده است اما پس از این مدت خانواده مقتول با گرفتن دیه از اعدام گذشت کردند و این پرونده به صلح و سازش ختم شد. امروز اقوام عرب، بختیاری و دیگر اقوام اتحاد خود را نشان دادند”.

وی همچنین از حل و فصل ۵۱ پرونده قتل در سال جاری خبر داد.

عبدالعباس زبیدی‌نیا در مراسم تجلیل و تکریم از منادیان صلح و سازش پرونده اختلاف دو خانوار کعب فرج‌اله و محمدیان که امروز (۲۰ اسفندماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: “خوزستان یکی از استان‌های موفق در موضوع صلح و سازش است که در سطح کشور به صورت مشهود و عینی شاهد این صلح و سازش‌ها هستیم. اقوام مختلف خوزستان به بهترین وجه صلح و سازش را ایجاد کرده‌اند که ضرورت داشت حداقل از آنها تشکر کنیم”.

رئیس شورای حل اختلاف خوزستان ادامه داد: “در سال جاری ۵۱ پرونده پرونده قتل که منتهی به اعدام شده بودند و ۱۰۶ پرونده مهم دیگر حل و به صلح و سازش ختم شدند”.

وی اظهار کرد: “پرونده‌های مهمی در طول سال داشتیم که تعداد زیادی از آنها حل و فصل شده است به گونه‌ای که در یک ماه بیش از ۳ هزار پرونده با مصالحه این بزرگان حل و فصل شده است.

زبیدی‌نیا با تاکید بر لزوم حضور بزرگان عشایر در موضوعات مختلف از جمله طلاق، تصریح کرد: یکی از معضلات جامعه ما معضلات خانوادگی است. می‌بینیم که بزرگان در مراسم شادی شرکت می‌کنند اما آمار طلاق در سطح جامعه خوب نیست که باید در زمینه کاهش طلاق اقدام کنند.

وی افزود: ازدواج به آسانی انجام نمی‌شود اما بسیاری طلاق را آسان گرفته‌اند. بنابراین بزرگان عشایر صرفاً در مراسم خواستگاری و ازدواج حضور نداشته باشند و باید در مراحل اولیه ازدواج و در انتخاب درست جوانان و ازدواج محکم تأثیر داشته باشند.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال