‎کارگران پتروشیمی فجر دست از کار کشیدند

‎سه‌شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۲ – IranSOS – بیش از ۱۵۰ کارگر پتروشیمی فجر در اعتراض به تصمیم پیمانکار مبنی بر جلوگیری از ورود یکی از نمایندگان صنفی کارگران به کارخانه دست از کار کشیدند. یکی از کارگران پتروشیمی فجر با اعلام این خبر، به ایلنا گفت: کارگران واحد تعمیرات و نگهداری پتروشیمی فجر صبح امروز (سه شنبه ۱ بهمن ماه) در اعتراض به تصمیم شرکت پیمانکاری «رامپکو» مبنی بر جلوگیری از ورود «عباس رضایی» به کارخانه دست از کار کشیدند.

وی در تشریح دلایل پیمانکار برای جلوگیری از ورود نماینده صنفی کارگران به کارخانه، افزود: علت اتخاذ چنین تصمیمی به صورت رسمی به کارگران اعلام نشده اما از منابع مختلف شنیده‌ می‌شود که آقای رضایی به دلیل مصاحبه با رسانه‌های رسمی کشور و اطلاع رسانی در خصوص شرایط نامناسب کارگران ممنوع الورود شده است.
‎وی تصریح کرد: بعد از آنکه آقای رضایی طی مصاحبه‌ای با ایلنا، اعتراض صنفی کارگران پتروشیمی فجر را در تاریخ ۲۹ مهر ماه رسانه‌ای کرد، مورد خشم کارفرما و پیمانکار قرار گرفت.
‎گفتنی است اعتراض صنفی یاد شده در واکنش به عدم افزایش ۲۲ درصدی حقوق و مزایای کارگران بر خلاف قول قبلی مدیرعامل انجام شد.
‎این کارگر پتروشیمی فجر در پایان عنوان کرد: کارفرما و پیمانکار پتروشیمی فجر تلاش می‌کنند با فشار به نماینده صنفی ما، از اطلاع رسانی سایر کارگران در خصوص تبعیض‌های بی‌پایان در این کارخانه جلوگیری کنند.
‎موضوع داخلی شرکت پیمانکاری است
‎مسئول روابط عمومی پتروشیمی فجر در خصوص اعتراض صنفی کارگران این کارخانه، گفت: فعل و انفعالات صورت گرفته در پتروشیمی فجر، موضوع داخلی شرکت پیمانکاری است.
‎او در گفتگو با خبرنگار ایلنا تاکید کرد که جلوگیری از ورود نماینده کارگران به کارخانه به هیچ عنوان با مصاحبه وی با رسانه ها ارتباط نداشته است.
‎پیشینه تهدید فعالان کارگری در ماه گذشته
‎گفتنی است ایلنا در تاریخ ۲۵ دی‌ماه از با انتشار گزارشی از اعمال فشار به تعدادی از فعالان کارگری که در خصوص مسائل صنفی‌شان اطلاع‌رسانی کرده بودند؛ هشدار داده بود که برخورد با فعالان کارگری به قصد انصراف آنان از فعالیت صنفی‌ طی یک ماه گذشته وارد فاز تازه‌ای شده است و این خطر وجود دارد که در صورت ادامه این برخوردها، روند اطلاع رسانی از جامعه کارگری بدلیل نبود تضمینی برای «آزادی پس از بیان» با اخلال مواجه شود. همچنین در تاریخ ۲۶ دی‌ماه گزارش دیگری از تهدید ۲۰ کارگر پلی‌اکریل به دلیل فعالیت‌های صنفی منتشر شده بود.

‎- البته ممکن است در برخی موارد تخلفاتی نیز صورت گیرد و ما هیچ گاه بنا نداریم که بگوییم در این مجموعه هیچ خطا و شکستی وجود ندارد اما آنچه که در زندان‌های ما انجام می‌شود یک مجموعه کاملا تعریف شده است و مطالبی که به آنها انتصاب داده می‌شود اغلب تهیه شده در پشت دیوارهای زندان است نه در داخل زندان.

‎- اخیرا اقدام جدیدی توسط سازمان زندان‌ها صورت گرفته چراکه شیوه اصلی ورود مواد مخدر که تشخیص آن نیز سخت است جاسازی مواد مخدر در داخل بدن است که این کار به صورت بلغ توسط زندانیان انجام شده برای این امر در همه زندان‌ها واحدهای قرنطینه، پذیرش و تشخیص را قرار دادیم.

‎- زندانی که وارد زندان می‌شود به تناسب بین یک تا ۴۸ ساعت نگهداری شده تا چنانچه موادی را بلعیده باشد از وی دفع شود و بعد وارد فضای زندان شود و علاوه بر آن ۷ عدد از زندان‌ها را به دستگاه بادی‌اسکنر مجهز کردیم و مواردی را که بسیار مشکوک هستیم از این دستگا‌ه‌ها عبور داده که چنانچه مواد داخل انها و اشهای آنها باشند نشان داده شده و برنامه این است که اگر اعتبار لازم برای ما فراهم شود دیگر زندان‌ها را نیز به این دستگاه‌ها مجهز کنیم.

‎- میانگین حدود ۵۵ درصد از زندانیان ما قبل از آنکه وارد زندان شوند مبتلا به اعتیاد و سو مصرف مواد مخدرند.

‎- حدود ۷۰ درصد از زندانیان زمان ورود به زندان هرکدام با یک یا چند بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند.

‎- بسیاری از زندانیان برای اولین بار مقوله مسواک زدن را تجربه می‌کنند ما همچنین سعی کردیم در درون زندان‌ها وسایل لازم برای استحمام زندانیان را فراهم کنیم که در این راستا زندانیان در بدو ورود خود یک استحمام اجباری دارند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال