پرونده سازی در زندان؛ محمد بنازاده امیرخیزی و مجید اسدی به حبس محکوم شدند

شنبه ۱۸ بهمن، ۱۳۹۹-۲۰۲۱-۰۲-۰۶-SOS Iran- محمد بنازاده امیرخیزی و مجید اسدی زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر کرج و اوین از بابت پرونده ای که در زندان علیه آنان گشوده شده بود توسط دادگاه انقلاب تهران هرکدام به یک سال حبس تعزیری محکوم شدند. جلسه دادگاه رسیدگی به این پرونده در تاریخ ۲۸ مهر با حضور وکلای مدافع و بدون حضور این زندانیان در شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران برگزار شد. این دو زندانی سیاسی به همراه پیام شکیبا در تاریخ ۱ مرداد جهت بازجویی از زندان رجایی شهر کرج به بازداشتگاه وزارت اطلاعات در زندان اوین منتقل شدند. آنها نهایتا اواخر شهریورماه به بند عمومی زندان اوین و در دیماه سال جاری محمدبنازاده امیرخیزی و پیام شکیبا به زندان رجایی کرج منتقل شدند. پیام شکیبا پس از تبرئه شدن از بابت این پرونده از زندان آزاد شد.

به گزارش هرانا، محمدبنازاده امیرخیزی و مجید اسدی، زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر کرج و زندان اوین در پرونده ای جدید توسط دادگاه انقلاب تهران به حبس محکوم شدند.

بر اساس حکم صادره توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران محمد بنازاده امیرخیزی زندانی سیاسی زندان رجایی شهر کرج و مجید اسدی، زندانی سیاسی زندان اوین از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام هریک به تحمل یک سال حبس تعزیری محکوم شدند.

در این میان پیام شکیبا دیگر هم‌پرونده آنان نیز توسط این دادگاه از اتهام مطروحه تبرئه و با اعمال تخفیف مجازات محکومیت بخشنامه دوران کرونا از بابت پرونده پیشین خود روز چهارشنبه ۱۵ بهمن، از زندان رجایی شهر کرج آزاد شد.

روز دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۳۹۹، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات این سه زندانی سیاسی در دادگاه انقلاب تهران برگزار شد.

در جریان این جلسه که در شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی سیدعلی مظلوم و بدون حضور آنان و با حضور وکلا برگزار شد، پرونده این افراد از بابت اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” مورد بررسی قرار گرفت و وکلای آنان لایحه دفاعیه خود را به دادگاه تحویل دادند. پیشتر در تاریخ ۵ مهرماه امسال جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات این شهروندان به دلیل مخالفت آنان با انتقال با دستبند و پابند و پوشیدن لباس زندان لغو شده بود.

این سه زندانی سیاسی در تاریخ ۳۰ تیرماه ۱۳۹۹ جهت تفهیم اتهام از بابت پرونده جدیدی که در ایام حبس برای آنان گشوده شده به دادسرای اوین منتقل شدند. این انتقال در حالی بود که قرار بود این افراد در طی همان هفته با بخشنامه ابلاغی قوه قضاییه با گذراندن سه سال و نیم از دوران محکومیت خود آزاد شوند. در جریان این جلسه این زندانیان سیاسی مورد تفهیم اتهام قرار گرفته و پس از صدور قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی مجددا به زندان بازگردانده شدند. تفهیم اتهام این فعالین در حالی بود که مجید اسدی پیشتر در تاریخ ۱۸ تیرماه امسال از اتهام انتسابی در همین شعبه تبرئه شده و قرار منع تعقیب وی صادر شد. گفته می‌شود که با فشار وزارت اطلاعات این پرونده در تاریخ ۲۵ تیرماه مجددا گشوده شده است.

مجید اسدی، محمد بنازاده امیرخیزی و پیام شکیبا نهایتا در تاریخ ۱ مردادماه امسال جهت بازجویی از بابت این پرونده از زندان رجایی شهر کرج به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شدند. آنها نهایتا اواخر شهریورماه امسال با پایان ایام بازجویی به بند عمومی زندان اوین منتقل شدند.

پیام شکیبا و محمد بنازاده امیرخیزی اوایل دیماه سال جاری از زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج منتقل شدند.

مجید اسدی در تاریخ ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۵ در منزل پدری خود در کرج توسط نیروهای وزارت اطلاعات بازداشت و به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. این زندانی سیاسی در آذرماه سال ۹۶ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ماشاالله احمدزاده به اتهام “اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی” و “تبلیغ علیه نظام” به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدید نظر عینا تایید شد. با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۵ سال حبس تعزیری از بابت اتهام “اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی” در ارتباط با وی قابل اجرا است.

محمد بنازاده امیرخیزی، در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۹۵، توسط نیروهای امنیتی در منزل خود بازداشت شد. او در آذرماه ۹۶ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ماشاالله احمدزاده از بابت اتهامات “اقدام علیه امنیتی ملی از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق، اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام” به ۱۱ سال حبس تعزیری و ۲ سال تبعید به شهرستان نیک شهر در استان سیستان و بلوچستان  محکوم شد. این حکم در تیرماه ۹۷ در مرحله تجدیدنظر نیز عینا تایید شد. با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی مجازات اشد یعنی ۵ سال حبس تعزیری در خصوص وی قابل اجرا است.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال