چگونه می توان ارابه تباهی و اعدام را به عقب راند؟/ رضا علیجانی

چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶-۲۰۱۷-۱۰-۱۱- IranSOS ماهنامه خط صلح – صدور حکم ضد انسانی اعدام برای محمدعلی طاهری، یک بار دیگر مسئله شکنجه، مجازات و حتی اعدام به خاطر “عقیده” در دستگاه قضایی و امنیتی حکومت ایران را برجسته کرد. صدور این نوع احکام و مجازات ها در دستگاه قضایی و امنیتی و ساخت قدرت کنونی در ایران بی سابقه نیست. از ربودن و مفقود شدن سران بهایی در ابتدای انقلاب گرفته، تا صدور حکم رسمی اعدام برای جمعی دیگر از رهبران آن ها و یا بازداشت و حبس های سنگین جمعی دیگر از آنان؛ قتل های زنجیره ای به خاطر مسائل عقیدتی (مانند مرحوم برازنده در مشهد و یا  تعدادی از علمای اهل سنت در نقاط مختلف کشور و یا ترور بعضی کشیشان در همین دوران و یا صدور احکام سنگین و اعدام برای برخی فعالان فرهنگی کرد سنی و نظایر آن) کم نیستند. و بالاخره کشتار سیستماتیک زندانیان چپ در سال ۶۷ بنا به فتوای ارتداد، نمونه های دیگری از این نقطه چین سیاه و شوم است.

وضعیت دشوار زندانی سیاسی مخالف در زندان زاهدان

چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶-۲۰۱۷-۱۰-۱۱-IranSOS ابوبکر رستمی، زندانی سیاسی محبوس در زندان زاهدان که به علت مشکالت زندان با مقامات بازدید کننده ای از زندان محکوم شده است، به طرز محسوسی از زندان محکوم شده است. به حکم شورای دیوان بین المللی دادگستری به ۲۰ روز نگهداری در سلول های قرنطینه محکوم شد. گفته می شود که این زندانی از زمان انتقال خود به اعدام اعتراض آمیز دست یافته است. 

‎ ‫آیا دولت “تدبیر و امید” روحانی برای همه ایرانیان است؟‬

رویا برومند:
 (متن انگلیسی این مقاله در‫١٢ اوت ٢٠١٣‬ در هافینگتون پست منتشر شد)

حسن روحانی رئیس جمهور جدید ایران روز ۱۴ مرداد کابینه خود را معرفی کرد. این کابینه عمدتا متشکل از صاحب منصبان قدیمی است که بسیاری از آن‌ها تکنوکرات‌های دولت علی اکبر هاشمی رفسنجانی در سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶ بوده‌اند. آقای هاشمی به رغم کارنامه منفی حقوق بشر دولتش، در غرب عمدتا فردی میانه‌رو شمرده می‌شد. این بار نیز، در سال ۲۰۱۳، کمتر کسی از حضور افرادی با پیشینۀ سنگین امنیتی در کابینۀ آقای روحانی ابراز نگرانی کرده است؛ به ویژه از حضور فردی چون مصطفی پورمحمدی در پست وزارت دادگستری.

۲۳ درصد ایرانیان به انواع اختلالات روانی مبتلا هستند

چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶-۲۰۱۷-۱۰-۱۱-IranSOS باور اینکه از هر ۴ ایرانی یک نفر درگیر اختلالات روانی در سطح خفیف تا شدید است با دیدن شهروندانی که به سرعت عصبانی می شوند، از کوره در میروند و یا در ارتباطات روزمرهشان با چالشهای زیادی رو به رو هستند، چندان سخت نیست.

انجمن علمی روان پزشکان ایران میزان شیوع اختلالات روان بین افراد ۱۵ تا ۶۵ سال بدون احتساب اختلالات شخصیتی را ۲۴ درصد اعلام کرده است. اورژانس اجتماعی کشور نیز با اعلام اینکه ۲۳٫۶ درصد از ایرانیان به انواع اختلالات روانی مبتلا هستند، نشان می دهد مساله توجه به “سلامت روان” در کشور موضوعی جدی است که باید توجه مسئولان را به خود جلب کند.

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال