انقلاب پرولتری روزنامه انقلابی – کمونیستی در اتریش

 ویژه نامه دیجیتالی کردن روند تولید

شنبه ۰۸ شهریور، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۸-۲۹-SOS Iran- توضیح: همانطوری که در سرمقاله این شماره از نشریه „اتقلاب پرولتری“ ژوییه ۲۰۱۸ آمده است، دیجیتالی کردن روند تولید مورد بحث این مقاله است که ترجمه آن در اختیار فارسی زبانان قرار میگیرد.

جهت سهل درک مطلب، زیر نویس مربوط به هر پارگراف در ادامه به همان ترتیب شماره گذاری شده در متن اصلی با خط اریب داخل پرانتز آورده شده است. علاوه بر آن دیگر متون تصیحی در این مقاله داخل کادر و با خط اریب اضافه گردیده است.

چین کشوری امپریالیستی بسوی قدرت برتر جهانی

شنبه هشتم شهریور، ۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۸-۲۹-SOS Iran-

بجای سرسخن: 

برگردان این نوشته به معنی توافق باتمامی نظرات رفقا نیست، بلکه برای آشنا شدن با نظرات این رفقا در اختیار فارسی زبانان قرار میگیرد. امیدوارم که این قدمی کوچک در راه همبستگی جهانی پرولتری باشد.  آنها همانگونه که خود نوشته اند، این نوشته نتیجه بحث های طولانی رفقا در این مورد است و با تمامی اشکالاتی که میتواند به آن وارد باشد، نوشته ای منحصربفرد است که تاکنون از طرف هیچ جریان و فردی انتشار نیافته است، لااقل به زبان آلمانی. اغلب نوشته های موجود سعی دارند که با نقد اوضاع کنونی جمهوری خلق چین، به نفی کمونیسم یرسند و آنهایی که امروز ناگهان عاشق سینه چاک چین هستند، کسانی هستند که در گذشته به طیف رویزیونیستهای روسی به اصطلاح اردوگاه سوسیالیسم موجود تعلق داشتند . اگر آنها در گذشته چین را دست نشانده امپریالیسم آمریکا میدانستند، حالا دیگر شوروی وجود ندارد، آمال آنها ، چین و ویتنام ، کره شمالی، … و سوسیالیستهای قرن بیست و یکم کاتولیک آمریکای لاتین است.

چهره ها و خاطره ها

دفتر مجازی یادبود جانباختگان و قربانیان راه آزادی و برابری!

شنبه ۰۸ شهریور،۱۳۹۹-۲۰۲۰-۰۸-۲۹-SOS Iran-

خواننده گرامی،

این دفتر با درخواست سایت گزارشگران از دهها فعال سیاسی، نویسنده و شاعر و هنرمند تهیه شده و بدون دستبرد به آثار و نوشتارهای  این عزیزان با تنوع  بسیار منتشر میشود. طبیعی است که احترام به اندیشه و آزادی بیان ما را ملزم میکند که علیرغم فقدان یکتا نگری اما بر اساس سنن و عادات دمکراتیک و ضداستبدادی  این رسانه که نزدیک  به هفده سال از تاریخچه فعالیتش  میگذرد، بازتاب دهنده تمامی نوشتارها باشد. بر اساس تجربیات گردانندگان سایت از نزدیک ، این تنوع  فکری  در میان قربانیان کشتار نظام حاکم در این دهه عیناً موجود، اما حلقه اتصالی تمامی آنها اعتقاد به دگراندیشی، دمکراسی و عدالت اجتماعی بوده است.

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال