‎وزیر بیدادگستری رژیم ایران نرخ دیه در سال ۹۳ را ۱۵۰ میلیون تومان اعلام کرد.

‎چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۳ -IranSOS- مصطفی پور محمدی عصر امروز در جمع خبرنگاران در کرمانشاه نرخ دیه را در سال جدید ۱۵۰ میلیون تومان اعلام کرد که از اول اردیبهشت در سراسر کشور اجرا می شود. به گزارش فارس، وی همچنین گفت: نرخ دیه در ماههای حرام ۳۰ درصد بیشتر از این میزان است.

‎آرش محمدی و آیت مهرعلی‌بیگلو در زندان تبریز دست به اعتصاب زدند

‎چهارشنبه  ۲۷ فروردین ۱۳۹۳ -IranSOS- آرش محمدی و آیت مهرعلی‌بیگلو، زندانیان سیاسی زندان مرکزی تبریز از روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۳۹۳ در اعتراض به آزار و اذیت‌های وارده بر خانواده‌های زندانیان سیاسی از سوی نهادهای امنیتی وارد اعتصاب غذا شده‌اند. به گزارش هرانا، این زندانیان سیاسی اعلام کرده‌اند که در اعتراض به تهدید، احضار و دستگیری اعضای خانواده‌های زندانیان سیاسی و نیز آزار و اذیت مضاعف آنان از جمله تبعید زندانیان سیاسی، عدم موافقت با انتقال زندانیان سیاسی به شهر محل سکونتشان، تفتیش منازل زندانیان به طرزی خشن و ایجاد رعب و وحشت در منازل آنان و نیز عدم اعطای مرخصی به زندانیان سیاسی دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

‎‎چگونه‬ یک محکوم به مرگ بخشیده شد‬

‎چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۳ -IranSOS- نرگس جودکی٬ شبکه آفتاب: مردم در پچپچه‌اند. فردا روز اعدام است. اجرای حکم سه بار به تعویق افتاده و این بار یا اجرای حکم یا بخشش. مردان و زنان در کوچه و خیابان چشم در چشم می‌شوند، چشم‌ها لبریز از تردید و امید است، حرف‌ها آغشته به اضطراب. بچه‌های دبیرستان نور از آقای سالاری معلم‌شان می‌پرسند فردا چه می‌شود؟ 
هوا ابری است. ابری فشرده و انبوه و زمستانی. سرد است. نسیمی که از دریا به سمت بلوار دادسرا و زندان نور می‌وزد نشانی از بهار ندارد. کامیار سالاریان، مدیر عامل انجمن حمایت از حقوق زندانیان، در مسیر خانه مقتول در رفت‌وآمد است. مادر جوانِ ازدست‌رفته گفته: «نمی‌دانم. نمی‌توانم. تا آخرین لحظه هیچ‌چیز معلوم نیست.»
 چشم‌های مادرِ محکوم جان ندارد. هفت سال پیش درگیری جوان‌ها در چهارشنبه‌بازار شهر رنگ خون گرفت و زندگی پسر نوزده‌ساله‌اش در یک چاردیواری محصور شد.

‎چرا میان ایرانی‌ها دروغ رواج دارد؟

‎چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۳ -IranSOS- معمولاً آنچه در شناسایی ماهیت یک آسیب اجتماعی مورد غفلت واقع می‌شود، واکاوی تاریخی آن آسیب است. بسیاری از اندیشمندان جهان خودآگاهی تاریخی را نخستین قدم در شناسایی آسیب‌ها و ظرفیت‌های یک ملت می‌دانند. اعتراف و پذیرش آن آسیب یا ظرفیت نیز دومین قدم است. همچون بیماری که بیماری خود را می‌پذیرد و نخستین گام را برای درمان برمی‌دارد.

Copyright © ۱۴۰۳ استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آزاد است. All rights reserved.



ارسال